Млада софиянка се свърза с редакцията на Флагман.БГ, за да

...
 Млада софиянка се свърза с редакцията на Флагман.БГ, за да
Коментари Харесай

Млада софиянка се качи на такси през нощта в Бургас и после горчиво съжаляваше. Тя

 

Млада софиянка се свърза с редакцията на Флагман.БГ, с цел да опише за отвратителна преживелица, която е претърпяла в нощта на 1-и против 2-ри март. Тя се прибирала късно вечерта, към 23:00 в минусовите температури в столицата и решила да хване такси.  Грешка, която дълго време ще помни, написа Флагман.бг.

„ След като се разотидохме от заведението, в което се бяхме събрали и, което се намира до метростанция „ Сердика “, взех решение да хвана такси, тъй като времето беше меко казано студено. Поглеждам цената – допустима е и си споделям дестинацията. Грешката ми беше, че не погледнах за останалите значими за таксиметровия бизнес такъми “ , споделя младата жена, която настоя да резервира анонимността си. 

Когато идват на дестинацията след 15-минутно, изпълнено с безмълвие пътешестване, тя заплаща, прибира рестото в джоба, само че на излизане чантата й остава на седалката. В момента в който тя затваря вратата, схваща за грешката си и понечва да отвори и да си прибере собствността. Само че е късно – таксиджията с мръсна газ отпрашва в нощта.

„ В чантата имаше портмоне с персонални документи, дебитна карта, смарт телефон... обща стойност към 300 лв.. Не е за парите. Можеше да е доста по-зле. Добре, чантата, която имаш от десети клас и към момента наподобява като нова - хубава, линия, с железни дръжки, е изчезнала окончателно, дружно със смарт телефона, без който не можеш. Загубил си и персоналната карта, само че фотографията ти там е гадна, по тази причина – бонус. Имаш опция да си издадеш нова. Дебитната карта също е изгубена, само че вътре няма пари. Представям си по какъв начин индивидът е потрил предостатъчно ръце, и си е споделил „ веднага ще й е** майката на тази, налазих прекрасен „ бакшиш “, само че е останал с леко стар смарт телефон, 40 лв. и пръст в устата “ , довършва софиянката, на която се наложило да предприеме всички способи за предотвратяване от спомагателни вреди – блокиране на СИМ карта, блокиране на дебитна карта, подаване на заявки за нови персонални документи и отделено доста време. 

Крайният резултат – една изцяло провалена нощ, сън в границите на 3-4 часа, неспособност за наличие на работа на идващия ден и непотребни нерви.

Защото един бакшиш решил, че е блъснал
джакпота, открадвайки чантата на жена.

„ За да си спестите всичко това, което аз претърпях, още като хванете такси, запишете или запомнете номера му. Уверете се, че има работещ уред и не е „ копърка “. Най-важното – пазете си персоналните движимости, тъй като този човек, в случай че беше естествен, щеше да види чантата, да спре и да ми я върне. Не всички таксиметрови водачи са такива, само че тези от тях, които са, петнят името на цялата специалност. Срамота е “ , жалва се младата жена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР